Huwelijksfeest Zutendaal

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Zutendaal

Zoekt u in de buurt van Zutendaal een geschikte locatie voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande events zoals onder andere een huwelijksfeest een uitstekende keuze. In en ver buiten Zutendaal is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke evenementen. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Zutendaal en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het huwelijksfeest absoluut ook probleemloos in de tuin organiseren. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gelokaliseerd nabij Zutendaal is er in de buurt veel moois te vinden. U kunt de nabijgelegen steden zoals Zutendaal, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig huwelijksfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal is trouwens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw huwelijksfeest. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksfeest nabij Zutendaal zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren horecateam de beste drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksfeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zutendaal

Zoekt u in de buurt van Zutendaal naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Zutendaal maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.