Huwelijksfeest Herk-de-stad

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Herk-de-stad

Op zoek naar een geschikte plek nabij Herk-de-stad voor het houden van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei evenementen zoals een huwelijksfeest een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie verworven in en rondHerk-de-stad aangaande de organisatie van een huwelijksfeest. Genesteld naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het huwelijksfeest zeker ook probleemloos in de tuin organiseren. Al dat moois is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme omgeving in de omgeving van Herk-de-stad. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u nog meer voor een geweldig huwelijksfeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Herk-de-stad combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Herk-de-stad zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol huwelijksfeest!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Herk-de-stad? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.