Lentefeest Genenbos

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een lentefeest in de buurt van Genenbos

Zoekt u bij Genenbos een degelijke plek voor een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende events zoals bvb. een lentefeest een prima keuze. In en rond Genenbos is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie wat betreft het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke feestevenementen. De uitstekende ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genenbos en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan het lentefeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze fijne gastronomische creaties. En dat in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen smullen van een gevarieerd culinair gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een fantastische omgeving in de buurt van Genenbos. U kan de omliggende prachtsteden zoals Genenbos, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig lentefeest? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos combineert klassevolle feestruimtes met een idyllische tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw lentefeest. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Genenbos zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd lentefeest!

Imponeer uw genodigden met een lentefeest in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genenbos

Zoekt u in de omgeving van Genenbos naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.