Jubileum Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een jubileum in de omgeving van Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem een geschikte locatie voor een jubileum? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie opgebouwd in Kortessem en omstreken betreffende het vieren van een jubileum. De prima situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Kortessem en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw jubileum een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Voorts serveren wij gastronomie van hoge topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust smullen van een divers gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw jubileum op en top af. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke omgeving nabij Kortessem. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig jubileum? Onze locatie nabij Kortessem is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem combineert knappe feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol jubileum kan u maar beter een heel degelijk geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Kortessem zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.