Trouwfeest Linkhout

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een trouwfeest in de buurt van Linkhout

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Linkhout voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse events zoals bijvoorbeeld een trouwfeest een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke reputatie verdiend in en rondLinkhout als het aankomt op de organisatie van een trouwfeest. De uitstekende situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Linkhout en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle trouwfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Perfect voor als het goed weer is of voor indien u naast uw trouwfeest een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en verse basisproducten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gelokaliseerd bij Linkhout valt er in de omgeving veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een geweldig trouwfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout combineert gezellige feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol trouwfeest kunt u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Linkhout besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk trouwfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Linkhout zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Linkhout

Zoekt u in de omgeving van Linkhout naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.