Lentefeest Wellen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een lentefeest nabij Wellen

Zoekt u vlakbij Wellen een goede stek voor een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. In en ver buiten Wellen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke events. De mooie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Wellen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het goed weer is of voor als u bij uw lentefeest een stijlvolle tuinreceptie wil doen. Daarbovenop leveren wij gastronomie van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen bij Wellen is er in de ruime omgeving zeer veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi lentefeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen combineert knappe feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol lentefeest kunt u maar beter een zeer goed uitgeruste locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Wellen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Wellen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente team heerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een lentefeest in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Wellen

Zoekt u een geschikte locatie voor een lentefeest nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.