Communiefeest Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Diepenbeek

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Diepenbeek voor het organiseren van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande events zoals een communiefeest een uitstekende keuze. In en ver buiten Diepenbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago als het gaat over het verwelkomen van een communiefeest of soortgelijke evenementen. De prima ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Diepenbeek en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige communiefeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het communiefeest zeker ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een wondermooie setting bij Diepenbeek. U kan de naburige prachtsteden zoals Diepenbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai communiefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Diepenbeek combineert stijlvolle zalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk communiefeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Diepenbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Diepenbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.