Huwelijksfeest Limburg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Limburg

Op zoek naar een locatie in de buurt van Limburg voor het houden van een huwelijksfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende mogelijkheid. In en rond Limburg is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke evenementen. Fraai gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Ideaal voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u bij uw huwelijksfeest een toffe receptie wilt doen. Voorts leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest op en top af. Gelokaliseerd bij Limburg valt er in de ruime omgeving zeer veel moois te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Limburg, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kan u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Limburg zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De prima ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.