Babyborrel Bolderberg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een babyborrel bij Bolderberg

Zoekt u vlakbij Bolderberg een geschikte plek voor een babyborrel? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In en ver buiten Bolderberg is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het organiseren van een babyborrel of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt het babyborrel eventueel ook probleemloos in de buitenlucht laten doorgaan. Daarbovenop leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De menukaart is bij ons zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie setting vlakbij Bolderberg. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Bolderberg, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedroomd babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg combineert knappe feestzalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw babyborrel. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Bolderberg zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren horecateam lekkere drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een babyborrel in het aangename en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een babyborrel? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie prachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.