Lentefeest Kuringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een lentefeest bij Kuringen

Op zoek naar een geschikte plek in de omgeving van Kuringen voor het organiseren van een lentefeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In en rond Kuringen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het houden van een lentefeest of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw lentefeest dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten plaatsvinden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle manier geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelegen nabij Kuringen valt er in de ruime buurt heel wat fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai lentefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen combineert stijlvolle feestzalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd lentefeest kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw lentefeest nabij Kuringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame team de beste drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk lentefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Imponeer uw gasten met een lentefeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Kuringen

Zoekt u in de omgeving van Kuringen naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.