Jubileum Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een jubileum in de buurt van Limburg

Zoekt u een geschikte locatie in de buurt van Limburg voor het organiseren van een jubileum? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in Limburg en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een jubileum. De knappe localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Ideaal voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u naast uw jubileum een toffe receptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze fijne gastronomische creaties. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw jubileum af van top tot teen. Gelegen bij Limburg valt er in de buurt veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig jubileum van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw jubileum. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd jubileum, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Limburg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Limburg zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een jubileum in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een jubileum nabij Limburg? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De strategische ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.