Babyborrel Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een babyborrel nabij Diepenbeek

Zoekt u in de buurt van Diepenbeek een degelijke plaats voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals een babyborrel een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie opgebouwd in Diepenbeek en ver daarbuiten inzake het vieren van een babyborrel. De knappe ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Diepenbeek en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle babyborrel maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw babyborrel een gezellige receptie wilt houden. Voorts serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. Dat alles in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen bij Diepenbeek is er in de ruime buurt zeer veel fraais te ontdekken. U kunt de nabijgelegen steden zoals Diepenbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een onvergetelijk babyborrel? Zowel met de auto als met trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Diepenbeek combineert stijlvolle feestzalen met een fraaie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw babyborrel. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Diepenbeek zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd babyborrel!

Maak indruk met een babyborrel in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Diepenbeek? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie prachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.