Bruiloft Bilzen

‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een bruiloft bij Bilzen

Op zoek naar een locatie in de buurt van Bilzen voor het organiseren van een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In en rond Bilzen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago als het gaat over de organisatie van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Fraai gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere schotels in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw bruiloft een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische creaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende setting bij Bilzen. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd bruiloft van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Onze locatie bij Bilzen is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Bilzen combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd bruiloft kunt u best een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Bilzen besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Bilzen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Bilzen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol bruiloft!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bilzen

Zoekt u een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Bilzen? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging nabij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.