Babyborrel Zonhoven

‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een babyborrel in de buurt van Zonhoven

Zoekt u een locatie nabij Zonhoven voor het houden van een babyborrel? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima keuze. In en ver buiten Zonhoven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago wat betreft het verwelkomen van een babyborrel of soortgelijke gebeurtenissen. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Zonhoven en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle babyborrel maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het babyborrel absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatieve en verse basisingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie setting in de buurt van Zonhoven. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Zonhoven, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi babyborrel? ‘t Krekelhof nabij Zonhoven is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zonhoven combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kan u maar beter een zeer goed uitgeruste locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd babyborrel, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zonhoven. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw babyborrel nabij Zonhoven zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente team de beste drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een babyborrel in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Zonhoven

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een babyborrel nabij Zonhoven? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Zonhoven maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie prachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.