Walking dinner Kermt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een walking dinner nabij Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt een goede zaal voor een walking dinner? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. In en ver buiten Kermt is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het houden van een walking dinner of soortgelijke feestevenementen. De uitstekende situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Kermt en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle walking dinner maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer interessant voor als het mooi weer is of voor als u bij uw walking dinner een gezellige tuinreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere gastronomische creaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust smullen van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een zeer fraaie buurt in de buurt van Kermt. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt is overigens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kermt combineert klassevolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u maar beter een zeer goed geoutilleerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw walking dinner nabij Kermt nog dat tikkeltje extra .Uw walking dinner nabij Kermt zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol walking dinner!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het klassevolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kermt

Zoekt u in de omgeving van Kermt naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.