Pensioensviering Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een pensioensviering nabij Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een goede locatie voor een pensioensviering? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. In en rond Hasselt is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft de organisatie van een pensioensviering of soortgelijke feestevenementen. De mooie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle pensioensviering maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt uw pensioensviering zeker ook probleemloos in de tuin laten plaatsvinden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze super lekkere culinaire creaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw pensioensviering op en top af. Gelegen bij Hasselt is er in de ruime omgeving veel moois te vinden. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd pensioensviering van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met trein of bus is onze locatie vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt combineert klassevolle feestzalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd pensioensviering kan u maar beter een heel goed uitgeruste locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een pensioensviering in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw pensioensviering nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw pensioensviering nabij Hasselt zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren horecateam de beste hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk pensioensviering beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een pensioensviering in het aangename en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Hasselt

Zoekt u een geschikte locatie voor een pensioensviering nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw pensioensviering een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een pensioensviering met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het pensioensviering door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk pensioensviering in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een pensioensviering in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol pensioensviering te organiseren. Uw pensioensviering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw pensioensviering. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw pensioensviering naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.