Receptie Beringen

‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een receptie in de buurt van Beringen

Op zoek naar een geschikte plek bij Beringen voor het houden van een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei evenementen zoals bijvoorbeeld een receptie een prima keus. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst sterke naam verdiend in en rondBeringen inzake de organisatie van een receptie. De knappe localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Beringen en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het receptie absoluut ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair assortiment van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw receptie af van top tot teen. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende omgeving vlakbij Beringen. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Beringen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk receptie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Beringen combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw receptie. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Beringen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Beringen nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Beringen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen receptie beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een receptie in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Beringen

Zoekt u in de omgeving van Beringen naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.