Receptie Heusden-zolder

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een receptie in de omgeving van Heusden-zolder

Op zoek naar een locatie vlakbij Heusden-zolder voor het houden van een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei feestelijkheden zoals bvb. een receptie een uitstekende optie. In en rond Heusden-zolder is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het organiseren van een receptie of soortgelijke events. Gesitueerd langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan het receptie eventueel ook in alle comfort in de tuin vieren. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in diverse formules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme buurt in de omgeving van Heusden-zolder. U kan de naburige steden zoals Heusden-zolder, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een geweldig receptie? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder is bovendien vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u best een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Heusden-zolder besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Heusden-zolder zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente team de beste hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk receptie beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol receptie!

Scoor met een receptie in het aangename en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Heusden-zolder

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Heusden-zolder? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een receptie in een wondermooie prachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.