Babyborrel Lutselus

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een babyborrel bij Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus een goede zaal voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei evenementen zoals o.a. een babyborrel een zeer geschikte optie. In en ver buiten Lutselus is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie als het gaat over het verwelkomen van een babyborrel of soortgelijke evenementen. Fraai gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een babyborrel een fraai en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw babyborrel een toffe buitenreceptie wilt houden. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende omgeving in de omgeving van Lutselus. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Lutselus, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lutselus combineert knappe feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u maar beter een zeer degelijk voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk babyborrel, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Lutselus zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Lutselus

Zoekt u in de omgeving van Lutselus naar een droomlocatie voor een babyborrel? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.