Walking dinner Stevoort

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een walking dinner bij Stevoort

Zoekt u bij Stevoort een degelijke plek voor een walking dinner? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige reputatie verworven in Stevoort en omstreken inzake het verzorgen van een walking dinner. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw walking dinner eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Voorts leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Gesitueerd nabij Stevoort valt er in de ruime buurt zeer veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk walking dinner? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Stevoort combineert stijlvolle feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd walking dinner kan u best een heel goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Stevoort besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de sprookjesachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw walking dinner nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw walking dinner nabij Stevoort zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw walking dinner genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk walking dinner beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Stevoort? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Stevoort maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.