Doopfeest Zutendaal

‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een doopfeest nabij Zutendaal

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Zutendaal voor het organiseren van een doopfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel stevige naam opgebouwd in Zutendaal en ver daarbuiten aangaande het vieren van een doopfeest. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het doopfeest zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Voorts serveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelegen in een zeer fraaie setting bij Zutendaal. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een mooi doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw doopfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd doopfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Zutendaal zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen doopfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Zutendaal

Zoekt u een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Zutendaal? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw doopfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.