Huwelijksverjaardag Bilzen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Bilzen

Zoekt u in de buurt van Bilzen een geschikte stek voor een huwelijksverjaardag? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. In en ver buiten Bilzen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie inzake het verwelkomen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke evenementen. Gesitueerd aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw huwelijksverjaardag een gezellige receptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze super lekkere culinaire topcreaties. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme setting bij Bilzen. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol huwelijksverjaardag kunt u maar beter een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bilzen besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk huwelijksverjaardag, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Bilzen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons attente team de beste hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Bilzen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Bilzen? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.