Communiefeest Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een communiefeest bij Bilzen

Zoekt u in de buurt van Bilzen een degelijke zaal voor een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei evenementen zoals onder andere een communiefeest een zeer goede keus. In en ver buiten Bilzen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago als het gaat over het organiseren van een communiefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Bilzen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle communiefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in onze prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het communiefeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin laten plaatsvinden. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze fijne culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De gasten kunnen proeven van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie buurt nabij Bilzen. U kunt de nabijgelegen prachtsteden zoals Bilzen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een mooi communiefeest? Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bilzen combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd communiefeest kunt u best een heel degelijk uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk communiefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw communiefeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra magie.Uw communiefeest nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen communiefeest beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol communiefeest!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Bilzen

Zoekt u in de omgeving van Bilzen naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bilzen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.