Huwelijksverjaardag Bolderberg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Bolderberg

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Bolderberg voor een huwelijksverjaardag? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verdiend in Bolderberg en omstreken aangaande het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De prima ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Bolderberg en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw huwelijksverjaardag eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een gevarieerd culinair gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fantastische omgeving nabij Bolderberg. U kan de naburige steden zoals Bolderberg, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bolderberg is trouwens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u best een zeer goed geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksverjaardag nabij Bolderberg zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.