Receptie Lutselus

‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een receptie bij Lutselus

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Lutselus voor een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande gebeurtenissen zoals een receptie een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke naam verworven in Lutselus en ver daarbuiten inzake het vieren van een receptie. Genesteld naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw receptie absoluut ook in alle comfort in de tuin organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen genieten van een divers gastronomisch assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Lutselus valt er in de omgeving heel wat moois te vinden. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Lutselus, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig receptie? ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus combineert stijlvolle zalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u maar beter een zeer goed geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk receptie, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Lutselus zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw receptie genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen receptie beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd receptie!

Maak indruk met een receptie in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Lutselus

Zoekt u in de omgeving van Lutselus naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een receptie in een wondermooie prachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.