Verjaardagsfeest Bolderberg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een verjaardagsfeest nabij Bolderberg

Zoekt u een geschikte locatie bij Bolderberg voor een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande evenementen zoals een verjaardagsfeest een zeer goede keuze. In en rond Bolderberg is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie inzake het verwelkomen van een verjaardagsfeest of soortgelijke evenementen. De knappe situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Bolderberg en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle verjaardagsfeest maken. Feestvierders kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in de wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw verjaardagsfeest een stijlvolle receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze overheerlijke culinaire topcreaties. En dat in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatieve en verse ingrediënten worden daarenboven op nette wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Bolderberg valt er in de ruime buurt veel moois te ontdekken. U kunt de naburige steden zoals Bolderberg, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg combineert knappe feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kunt u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk verjaardagsfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Bolderberg te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Bolderberg zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren en attente team heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol verjaardagsfeest!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.