Huwelijksfeest Groot-Loon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u in de buurt van Groot-Loon een geschikte stek voor een huwelijksfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima keuze. In en rond Groot-Loon is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke gebeurtenissen. De prima situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Groot-Loon en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u bij uw huwelijksfeest een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Voorts serveren wij gastronomie van absolute topklasse. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie buurt vlakbij Groot-Loon. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een mooi huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Groot-Loon combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de fabuleuze tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk huwelijksfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Groot-Loon te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame horecateam de beste hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Groot-Loon

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Groot-Loon? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De prima ligging vlakbij het centrum van Groot-Loon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.