Walking dinner Zutendaal

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een walking dinner in de omgeving van Zutendaal

Zoekt u nabij Zutendaal een geschikte plek voor een walking dinner? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. In en rond Zutendaal is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie als het gaat over het verwelkomen van een walking dinner of soortgelijke events. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer interessant voor als het goed weer is of voor als u naast uw walking dinner een toffe buitenreceptie wilt doen. Voorts serveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden daarenboven op nette wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd nabij Zutendaal is er in de ruime omgeving veel interessants te ontdekken. U kunt de naburige prachtsteden zoals Zutendaal, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk walking dinner van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Zutendaal combineert klassevolle zalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw walking dinner. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk walking dinner, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de betoverende tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw walking dinner nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Zutendaal zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw walking dinner genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen walking dinner beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol walking dinner!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het aangename en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zutendaal

Zoekt u in de omgeving van Zutendaal naar een droomlocatie voor een walking dinner? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.