Huwelijksverjaardag Kermt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Kermt

Op zoek naar een locatie vlakbij Kermt voor het organiseren van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel sterke naam verworven in en rondKermt betreffende het vieren van een huwelijksverjaardag. De uitstekende ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Kermt en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer interessant voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw huwelijksverjaardag een stijlvolle receptie wilt doen. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een wondermooie omgeving in de omgeving van Kermt. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Kermt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een prachtig huwelijksverjaardag? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kermt combineert klassevolle zalen met een idyllische tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de fabuleuze tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Kermt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksverjaardag nabij Kermt zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame team heerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het aangename en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Kermt

Zoekt u in de omgeving van Kermt naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De prima ligging vlakbij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.