Bruiloft Stevoort

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een bruiloft bij Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Stevoort voor het houden van een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel stevige reputatie verworven in Stevoort en omstreken inzake het vieren van een bruiloft. De prima localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Stevoort en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige bruiloft maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het bruiloft zeker ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze fijne culinaire meesterwerkjes. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Bovendien is ‘t Krekelhof genesteld in een sublieme buurt bij Stevoort. U kunt de naburige prachtsteden zoals Stevoort, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een mooi bruiloft? Zowel met de auto als via trein of bus is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort combineert gezellige zalen met een fraaie tuin

Voor een succesvol bruiloft kan u maar beter een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Stevoort besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Stevoort te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Stevoort zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol bruiloft!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Stevoort

Zoekt u een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Stevoort? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.