Bruiloft Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een bruiloft nabij Heusden-zolder

Zoekt u een locatie nabij Heusden-zolder voor een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. In en rond Heusden-zolder is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake het verwelkomen van een bruiloft of soortgelijke events. De mooie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Heusden-zolder en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle bruiloft maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw bruiloft een toffe buitenreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende buurt in de omgeving van Heusden-zolder. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een geweldig bruiloft? Onze locatie in de omgeving van Heusden-zolder is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Heusden-zolder combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol bruiloft kan u maar beter een zeer goed voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Heusden-zolder te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw bruiloft nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Heusden-zolder zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol bruiloft!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Heusden-zolder

Zoekt u in de omgeving van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een bruiloft? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.