Walking dinner Borgloon

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een walking dinner in de omgeving van Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon een goede plaats voor een walking dinner? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In en rond Borgloon is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago wat betreft het verwelkomen van een walking dinner of soortgelijke evenementen. De fraaie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Borgloon en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige walking dinner maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het walking dinner absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner volledig af. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie buurt bij Borgloon. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd walking dinner kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren en attente horecateam lekkere drankjes en hapjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Borgloon

Zoekt u een klassevolle locatie voor een walking dinner nabij Borgloon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het mooie ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.