Walking dinner Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een walking dinner in de buurt van Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem een geschikte plek voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende gebeurtenissen zoals o.a. een walking dinner een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in en rondKortessem inzake het vieren van een walking dinner. De fraaie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Kortessem en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle walking dinner maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor als het goed weer is of voor als u naast uw walking dinner een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere culinaire topcreaties. De menukeuze is bij ons zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust smullen van een gevarieerd culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Gesitueerd nabij Kortessem valt er in de ruime buurt veel interessants te vinden. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk walking dinner van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem is bovendien vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem combineert gezellige zalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw walking dinner. Bij ‘t Krekelhof bij Kortessem besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Kortessem zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons attente team overheerlijke hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Kortessem

Zoekt u in de omgeving van Kortessem naar een droomlocatie voor een walking dinner? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.