Receptie Bolderberg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een receptie in de buurt van Bolderberg

Zoekt u nabij Bolderberg een degelijke plek voor een receptie? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende mogelijkheid. In en rond Bolderberg is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake het organiseren van een receptie of soortgelijke feestevenementen. De prima ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Bolderberg en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Perfect voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u naast uw receptie een stijlvolle receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische creaties. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw receptie af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een fantastische setting in de buurt van Bolderberg. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk receptie van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u maar beter een heel degelijk voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk receptie, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra magie.Uw receptie nabij Bolderberg zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen receptie beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een receptie in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Bolderberg

Zoekt u in de omgeving van Bolderberg naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.