Lentefeest Bolderberg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een lentefeest bij Bolderberg

Zoekt u een locatie in de omgeving van Bolderberg voor een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima mogelijkheid. In en ver buiten Bolderberg is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake de organisatie van een lentefeest of soortgelijke feestevenementen. Gesitueerd aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Ideaal voor als het goed weer is of voor als u naast uw lentefeest een stijlvolle receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische topcreaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen smullen van een divers culinair gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een fraaie buurt nabij Bolderberg. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een prachtig lentefeest? Zowel met de auto als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw lentefeest. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw lentefeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk lentefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Bolderberg te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw lentefeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Bolderberg zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons attente team heerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd lentefeest!

Imponeer uw genodigden met een lentefeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Bolderberg

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Bolderberg? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.