Walking dinner Beringen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een walking dinner in de buurt van Beringen

Zoekt u nabij Beringen een degelijke locatie voor een walking dinner? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. In en rond Beringen is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft de organisatie van een walking dinner of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Perfect voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw walking dinner een stijlvolle receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze lekkere culinaire topcreaties. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust proeven van een divers gastronomisch gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof gesitueerd in een fantastische setting vlakbij Beringen. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Beringen combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol walking dinner kunt u maar beter een heel degelijk geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Beringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Beringen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Beringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw walking dinner nabij Beringen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw walking dinner genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.