Bedrijfsevenement Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een bedrijfsevenement nabij Hasselt

Zoekt u vlakbij Hasselt een geschikte plaats voor een bedrijfsevenement? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verdiend in Hasselt en omstreken inzake de organisatie van een bedrijfsevenement. De uitstekende ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Hasselt en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige bedrijfsevenement maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor als het goed weer is of voor als u bij uw bedrijfsevenement een gezellige buitenreceptie wil houden. Voorts serveren wij gastronomie van hoge topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende setting in de omgeving van Hasselt. U kunt de naburige steden zoals Hasselt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedroomd bedrijfsevenement van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof bij Hasselt is bovendien vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt combineert knappe zalen met een fraaie tuin

Voor een succesvol bedrijfsevenement kunt u best een heel goed geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd bedrijfsevenement, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een bedrijfsevenement op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw bedrijfsevenement nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bedrijfsevenement nabij Hasselt zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren horecateam de beste drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk bedrijfsevenement beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een bedrijfsevenement in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Hasselt

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsevenement nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bedrijfsevenement een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een bedrijfsevenement met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een bedrijfsevenement in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bedrijfsevenement te organiseren. Uw bedrijfsevenement zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bedrijfsevenement. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfsevenement naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.