Doopfeest Lutselus

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een doopfeest in de buurt van Lutselus

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Lutselus voor een doopfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie verdiend in en rondLutselus aangaande het vieren van een doopfeest. De knappe situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Lutselus en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle doopfeest maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan uw doopfeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin vieren. Voorts serveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw doopfeest volledig af. Voorts is ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie omgeving nabij Lutselus. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd doopfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lutselus combineert stijlvolle feestruimtes met een magische tuin

Voor een succesvol doopfeest kunt u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd doopfeest!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.