Huwelijksverjaardag Hasselt

‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de omgeving van Hasselt

Op zoek naar een geschikte plek bij Hasselt voor het houden van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. In en rond Hasselt is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie wat betreft het verwelkomen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke evenementen. De knappe situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Perfect voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw huwelijksverjaardag een stijlvolle buitenreceptie wilt doen. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topklasse. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen nabij Hasselt valt er in de ruime omgeving heel wat moois te ontdekken. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof bij Hasselt is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Hasselt combineert knappe zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u maar beter een heel goed voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof bij Hasselt besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksverjaardag nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het gezellige en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Hasselt

Zoekt u in de omgeving van Hasselt naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.