Lentefeest Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een lentefeest in de buurt van Bilzen

Zoekt u bij Bilzen een geschikte plaats voor een lentefeest? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige naam verworven in Bilzen en omstreken als het aankomt op de organisatie van een lentefeest. Fraai gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Ideaal voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw lentefeest een gezellige tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een fraaie buurt in de buurt van Bilzen. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd lentefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Onze locatie in de omgeving van Bilzen is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bilzen combineert klassevolle feestzalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd lentefeest kan u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk lentefeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Bilzen zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Bilzen

Zoekt u in de omgeving van Bilzen naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Bilzen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.