Jubileum Diepenbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een jubileum bij Diepenbeek

Zoekt u vlakbij Diepenbeek een degelijke locatie voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande gebeurtenissen zoals bvb. een jubileum een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede naam verworven in Diepenbeek en omstreken betreffende het vieren van een jubileum. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw jubileum een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Voorts serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op nette wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw jubileum op en top af. Gelokaliseerd bij Diepenbeek valt er in de buurt veel interessants te ontdekken. U kan de nabijgelegen steden zoals Diepenbeek, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig jubileum van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met trein of bus is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Diepenbeek combineert knappe zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd jubileum kunt u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Diepenbeek zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente team de beste hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk jubileum beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Diepenbeek

Zoekt u in de buurt van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.