Walking dinner Lutselus

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een walking dinner nabij Lutselus

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Lutselus voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een walking dinner een zeer goede keuze. In en rond Lutselus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft de organisatie van een walking dinner of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het walking dinner dus ook probleemloos in de tuin houden. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner volledig af. Gelegen nabij Lutselus is er in de omgeving zeer veel interessants te vinden. U kunt de nabijgelegen prachtsteden zoals Lutselus, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geslaagd walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus combineert gezellige feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u maar beter een heel goed uitgeruste locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Lutselus zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw walking dinner genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk walking dinner beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lutselus

Zoekt u een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Lutselus? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.