Pensioensviering Genk

‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een pensioensviering in de buurt van Genk

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Genk voor het houden van een pensioensviering? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals een pensioensviering een zeer geschikte keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede naam verworven in Genk en omstreken inzake het vieren van een pensioensviering. De uitstekende situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Genk en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle pensioensviering maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor als het mooi weer is of voor als u bij uw pensioensviering een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Daarnaast leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw pensioensviering volledig af. Gelegen bij Genk valt er in de omgeving veel interessants te ontdekken. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd pensioensviering? ‘t Krekelhof in de buurt van Genk is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genk combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Voor een succesvol pensioensviering kan u maar beter een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Genk besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw pensioensviering aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk pensioensviering, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw pensioensviering nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw pensioensviering nabij Genk zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen pensioensviering beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd pensioensviering!

Imponeer uw gasten met een pensioensviering in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofbij Genk

Zoekt u in de buurt van Genk naar een droomlocatie voor een pensioensviering? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw pensioensviering een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een pensioensviering met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het pensioensviering door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk pensioensviering in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een pensioensviering in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol pensioensviering te organiseren. Uw pensioensviering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw pensioensviering. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw pensioensviering naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.