Jubileum Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een jubileum nabij Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt een goede locatie voor een jubileum? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam verworven in Hasselt en ver daarbuiten aangaande de organisatie van een jubileum. De fraaie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige jubileum maken. Feestvierders kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw jubileum dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze fijne gastronomische creaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw jubileum op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een fraaie buurt nabij Hasselt. U kan de nabijgelegen steden zoals Hasselt, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk jubileum van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert knappe zalen met een fraaie tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw jubileum. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de heerlijke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Hasselt zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons bekwame horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het aangename en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Hasselt

Op zoek naar een geschikte locatie voor een jubileum nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.