Jubileum Schoonbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een jubileum in de buurt van Schoonbeek

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Schoonbeek voor het organiseren van een jubileum? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een goede optie. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm sterke naam verworven in Schoonbeek en ver daarbuiten inzake het vieren van een jubileum. De prima ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Schoonbeek en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Fantastisch voor als het goed buitenweer is of voor als u naast uw jubileum een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Voorts serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. Dat alles in diverse feestformules op maat. De gasten kunnen ongebreideld smullen van een divers gastronomisch assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende omgeving vlakbij Schoonbeek. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een geweldig jubileum? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Schoonbeek is bovendien vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeerplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek combineert klassevolle feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd jubileum kunt u best een zeer degelijk uitgeruste locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw jubileum nabij Schoonbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw genodigden een heerlijk jubileum beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Scoor met een jubileum in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Schoonbeek

Zoekt u in de omgeving van Schoonbeek naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.