Receptie Kortessem

‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een receptie nabij Kortessem

Op zoek naar een geschikte locatie bij Kortessem voor het houden van een receptie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie verworven in Kortessem en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een receptie. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kortessem en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle receptie maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u bij uw receptie een toffe receptie wil doen. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw receptie op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie omgeving nabij Kortessem. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos receptie van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kortessem is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw receptie. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw receptie nabij Kortessem zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk receptie beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd receptie!

Imponeer uw gasten met een receptie in het aangename en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kortessem

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.