Huwelijksfeest Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Borgloon

Zoekt u nabij Borgloon een geschikte locatie voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende evenementen zoals o.a. een huwelijksfeest een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie opgebouwd in en rondBorgloon aangaande de organisatie van een huwelijksfeest. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor als het goed weer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw gasten kunnen proeven van een gevarieerd culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gesitueerd nabij Borgloon valt er in de ruime buurt heel wat fraais te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Borgloon, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd huwelijksfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert knappe zalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw huwelijksfeest. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de fabuleuze tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Borgloon zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het aangename en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Borgloon

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Borgloon? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.