Babyborrel Alken

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een babyborrel in de buurt van Alken

Zoekt u nabij Alken een geschikte plaats voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei gebeurtenissen zoals o.a. een babyborrel een uitstekende keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie opgebouwd in Alken en ver daarbuiten inzake de organisatie van een babyborrel. Gesitueerd naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Interessant voor wanneer het mooi weer is of voor als u bij uw babyborrel een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Daarnaast leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel op en top af. Gelegen nabij Alken is er in de ruime omgeving heel wat fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd babyborrel van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Alken combineert knappe feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Alken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Alken zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd babyborrel!

Maak indruk met een babyborrel in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Alken maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.