Lentefeest Heusden-zolder

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een lentefeest nabij Heusden-zolder

Zoekt u een geschikte locatie nabij Heusden-zolder voor het organiseren van een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals o.a. een lentefeest een prima optie. In en ver buiten Heusden-zolder is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke evenementen. De uitstekende ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Heusden-zolder en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Ideaal voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw lentefeest een stijlvolle receptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze super lekkere gastronomische creaties. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle manier geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw lentefeest af van top tot teen. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke omgeving bij Heusden-zolder. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Heusden-zolder combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een succesvol lentefeest kan u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk lentefeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Heusden-zolder te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het klassevolle en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Heusden-zolder

Zoekt u in de omgeving van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Heusden-zolder, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.