Babyborrel Groot-Loon

‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een babyborrel in de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Groot-Loon voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei evenementen zoals onder andere een babyborrel een zeer goede optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verdiend in Groot-Loon en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een babyborrel. De uitstekende ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Groot-Loon en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een stijlvolle babyborrel maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u bij uw babyborrel een toffe buitenreceptie wil houden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel op en top af. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt vlakbij Groot-Loon. U kan de nabijgelegen steden zoals Groot-Loon, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai babyborrel van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Groot-Loon combineert stijlvolle feestzalen met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw babyborrel. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Groot-Loon te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Scoor met een babyborrel in het aangename en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Groot-Loon

Zoekt u in de buurt van Groot-Loon naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Groot-Loon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie adembenemende locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.